Applicatie voor urenregistratie en verantwoording

voor bedrijven, kennisinstellingen en andere subsidieontvangers

Eenvoudig gebruik

Op maat gemaakt

Kostenbesparend

Het tijdschrijfsysteem voor al uw subsidieprojecten

Timecontrol is dé online applicatie voor uw urenregistratie en –verantwoording voor nationale en Europese subsidieregelingen. Met Timecontrol houdt u altijd de controle over uw subsidie-projecten, waardoor u voorkomt dat u subsidie moet terugbetalen.

Timecontrol is uitvoerig geaudit door de Audit Dienst Rijk in opdracht van de Europese Unie. Uit de audit bleek dat Timecontrol voldoet aan alle voorwaarden die betrekking hebben op de Europese subsidieprogramma’s. Timecontrol is hierdoor een zeer betrouwbare tool.

 

Vertel me meer

Subsidieadministratie inzichtelijk voor iedereen

Met Timecontrol is alle relevante projectinformatie altijd inzichtelijk. U ziet meteen welke uren voor welk project geschreven zijn. De leidinggevende en/of de projectleider ziet uren in en kan waar nodig sturend optreden. Door effectieve checks schrijven uw medewerkers op het juiste moment hun uren. Hierdoor bent u altijd tijdig met de goedkeuring en autorisatie van de projecturen. In al deze punten onderscheidt Timecontrol zich van andere subsidietijdschrijfsystemen die op de markt beschikbaar zijn.

Timecontrol kent ook uitgebreide exportmogelijkheden, waardoor u uw subsidie-administratie altijd direct kunt doorsturen naar bijvoorbeeld de subsidieverstrekker of de accountant. Timecontrol is helemaal aan te passen aan de wensen van uw eigen organisatie en is daardoor erg gebruiksvriendelijk. De opmaak en vormgeving van uw organisatie kunt u meegeven en koppelen aan uw eigen financiële applicatie.

 

Wat krijgt u?

 

Hoog rendement bij gesubsidieerde projecten
Uitgebreide functionaliteit
Optimale urenbewaking door projectleiders
Voldoet aan de voorwaarden die o.a. WBSO, EFRO en Horizon2020 stellen aan urenverantwoording
Koppeling mogelijk met HRM- en financieel pakket
Integratie mogelijk met Office-producten
Ook in Engelse versie
Volledig aan te passen aan vormgeving en wensen van uw organisatie


 

Direct aanvragen

Meer weten? Laat uw gegevens achter of bel 088 495 20 50